Wat is een oproep?

Het is leuk om samen dingen te doen, mensen te ontmoeten, kennis te maken met nieuwe mensen en nieuwe vrienden te maken.

• Hoe kom je in contact met gelijkgestemden?
• Waar ga je heen en wat ga je samen doen?
• Hoe houd je het casual? (Geen dating of zoiets)
• Waar vind je mensen die ook graag uitgaan, sporten of socializen?

Hier op SamenUITagenda!!!!

Door zelf een oproep te plaatsen of deel te nemen aan een oproep kun je in contact komen met anderen. Je kunt naar de afgesproken plek komen en mee doen met de activiteit die is voorgesteld. Je kunt ook met elkaar chatten via het prikbord van de oproep. Hier kun je bijvoorbeeld andere activiteiten plannen of voorstellen, de laatste wijzigingen doogeven of om foto’s en ervaringen te delen.

Responsive image

In een oproep geef je aan waar je wilt ontmoeten (dat kan ook thuis zijn), wat je wilt gaan doen, met hoeveel mensen je wilt afspreken en natuurlijk de datum en de tijd wanneer je wilt afspreken. Zodra iemand deelneemt aan de oproep kun je met elkaar in het prikbord van deze oproep met elkaar chatten.

Alle gebruikers hebben een profiel op dit platform. Om het profiel te bekijken klik je op één van de deelnemers van de oproep (zie A). Je kunt daardoor altijd zien en controleren wie zich voor je oproep heeft ingeschreven.

Je kunt verschillende oproepen plaatsen. Zo zijn er open oproepen, waar gebruikers direct voor zijn ingeschreven en gesloten oproepen, waarbij gebruikers toestemming moet krijgen van diegene die de oproep heeft geplaatst. Er zijn ook privé oproepen waarbij je  gebruikers kunt uitnodigen. Voor oproepen in groepen zijn er nog meer mogelijkheden.

Ga verder met hoe plaats ik een oproep?